Online marketing in de bouw: 1ste boek in de bouw dat Cradle to Cradle Certified op Zilver niveau is

Online marketing in de bouw | C2C geproduceerdHet boek Online marketing in de bouw is nu een week uit en wauw, wat een reacties! We krijgen via allerlei kanalen zoveel positieve berichten binnen, daar worden Sascha en ik blij van! Graag zou ik deze gelegenheid aangrijpen om nog eens te benadrukken dat Online marketing in de bouw het eerste boek in de bouw is dat Cradle to Cradle CertifiedTM op het Zilver niveau is. En daar zijn we trots op!

Toen Sascha en ik, door het innovatieve karakter van de drukkerij van ons boek, Dekkers van Gerwen, de kans kregen om ons boek Cradle to Cradle® te produceren, grepen we deze kans met beide handen aan. We wilden onze kennis en de inspiratie die we tegenkwamen graag delen in een praktisch boek. Als we dat dan zo weinig mogelijk belastend voor het milieu konden maken, graag!

Dat dit boek is geproduceerd volgens de principes van Cradle to Cradle® betekent:

  • Veilig en gezond materiaalgebruik
  • Gebruik van hernieuwbare energie
  • Verantwoorde omgang met proceswater
  • Hergebruik van materialen
  • Sociaal verantwoord ondernemen

Online marketing in de bouw is Cradle to Cradle geproduceerdCradle to Cradle CertifiedTM Zilver 
Dit is daardoor het eerste boek in de bouw dat Cradle to Cradle CertifiedTM op het Zilver niveau is. Het drukwerk is gecertificeerd* voor de gebruikte materialen, recyclebaarheid en productiekarakteristieken (www.c2ccertified.org).  We hopen dat we andere bedrijven niet alleen met de inhoud van ons boek, maar ook hiermee kunnen inspireren.

Online marketing in de bouw doorbladeren
Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek? Online marketing in de bouw is een compleet stappenplan met 41 inspirerende voorbeelden uit de bouw-, installatie- en vastgoedbranche. Op www.onlinemarketingindebouw.nl kun je de inleiding, inhoudsopgave, hoofdstuk 1 en enkele cases bekijken en het boek bestellen (€29). Het korte filmpje hieronder geeft een impressie van de voorbeelden in het boek.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t7WtdpwoD6Y&feature=player_embedded]

* Voor de kenners: tijdens het ter perse gaan bevond de beschermlak zich in de afrondende fase van toevoeging aan Infinite.