Merk & positionering

Hoe zorg je er in een sterk veranderende markt voor dat je als bedrijf succesvol blijft? Dat je weet waar je kracht zit, opdrachtgevers je goed weten te vinden en talentvolle mensen graag bij je komen en blijven werken?

Mogelijk sta je met je bedrijf op een keerpunt. Zoeken jullie naar een strategie die voor de langere termijn weer toekomstbestendig is.
Of misschien is je bedrijfsmodel op zich nog toekomstbestendig, maar is je verhaal niet scherp. Wat is je visie en missie? Wat zijn je kernwaarden? Hoe zorg je voor aantrekkingskracht richting klanten en medewerkers?

15 jaar branchekennis

Ik werk al 15 jaar met bedrijven in de bouw-, installatie- en vastgoedbranche en ken de branche goed. Dagelijks spreek ik met bouwers, installateurs, adviseurs, architecten, fabrikanten. Ik weet daardoor goed wat er speelt: digitalisering, verduurzaming, de energietransitie, nieuwe manieren van bouwen, andere manieren van samenwerken, continu veranderende wet- en regelgeving, een hele krappe arbeidsmarkt.

Goed onderbouwde keuzes maken

Hoe creëer je in zo’n uitdagende omgeving een sterke en toekomstbestendige positie, zowel richting opdrachtgevers als op de arbeidsmarkt?

Ik ga jullie helpen keuzes te maken en onder woorden te brengen wat jullie onderscheidend vermogen is. Zodat voor iedereen binnen en buiten de organisatie duidelijk is waar jullie voor staan en waar jullie voor gaan. Aan de hand van een doelgroep-, markt-, concurrenten en bedrijfsanalyse formuleren we na een gezamenlijke workshop een missie, visie en strategie waar jullie weer mee vooruit kunnen.

Kennismaken?

Neem contact met mij op of bel mij op telefoonnummer 06 18 68 11 64

Opdrachtgevers

Regelmatig verzorg ik voor opdrachtgevers een workshoptraining of lezing. Nog vaker ben ik jarenlang betrokken bij de marketing en communicatie, employer branding en andere merk- en positionering-gerelateerde activiteiten. Hier lees je wat ik voor mijn verschillende opdrachtgevers heb gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *