Cultuur & verandering

Herpositioneren gaat gepaard met verandering. Een verandering van je boodschap en je marketing en communicatie, natuurlijk. Maar ook een verandering in je organisatie. Je hebt bijvoorbeeld meer innoverend vermogen nodig, sociale innovatie, slimmere processen, betere samenwerking.

Daarom ontwikkelde ik samen met ervaren teamcoaches een programma waarin we jullie teams helpen om zelf veranderingen en verbeteringen door te voeren.

In verbetertrajecten met duidelijke doelstellingen helpen we jullie teams bovendien een omgeving te creëren waarin ze elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid durven te nemen. Zodat een werkdynamiek ontstaat waarin ze effectiever samenwerken, fijner samenwerken, risico’s durven te nemen en elkaars talenten aanvullen.

Gedrag veranderen

Uniek aan onze aanpak is dat we evenveel aandacht besteden aan het resultaat als aan de samenwerking.

Het vermogen om continu te verbeteren wordt immers maar voor een deel bepaald door de invoering van nieuwe technieken, processen en technologische kennis. Er is ook verandering in gedrag nodig. 

Betrokken en bevlogen medewerkers

Het resultaat: hoog presterende teams met betrokken en bevlogen medewerkers, meer sociale innovatie, een groter lerend vermogen en meer rendement voor je bedrijf.

Kennismaken?

Neem contact met mij op of bel mij op telefoonnummer 06 18 68 11 64

Opdrachtgevers

Regelmatig verzorg ik voor opdrachtgevers een workshoptraining of lezing. Nog vaker ben ik jarenlang betrokken bij de marketing en communicatie, employer branding en andere merk- en positionering-gerelateerde activiteiten. Hier lees je wat ik voor mijn verschillende opdrachtgevers heb gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *